Főoldal Cikkek

Mit tegyek, ha jogsértő felhasználót találok?

Mit tegyek, ha jogsértő felhasználót találok?

A RanCall-nál igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy felületünk mentes legyen az etikai normákat szándékosan megszegő, valamint jogsértő felhasználóktól. Ennek ellenére sajnos nincs lehetőségünk arra, hogy minden egyes beszélgetést ellenőrizzünk, sőt, erre a weboldalunk által használt technikából adódóan sem lenne esélyünk.

Ennek ellenére adódhatnak lehetőségek, amikor intézkednünk kell. Ilyen esetben az info[kukac]undecagon[pont]hu e-mail címen jelezheted számunkra a jogsértő beszélgetést. Kérlek, hogy annak érdekében, hogy a beszélgetést megtalálhassuk, vagy a beszélgetés szövegéről küldj screenshotot, de még jobb, ha beírod a "/uid" parancsot a chatmezőbe, majd elküldöd számunkra az ezután kiírt egyedi azonosítókat. Kérlek, hogy az e-mailben azt is írd le, pontosan mi történt.

Nyomatékosan megkérünk, hogy ne folytass jogsértő magatartást a felületeinken, hiszen amennyiben ilyet teszel és valaki feljelentést tesz, az általunk rólad tárolt adataidat átadhatjuk a hatóságok megkeresésére. 18 éven aluli személlyel felnőtt tartalmú beszélgetés folytatása bizonyos esetekben törvényi határokat léphet át.